persoonlijke cardiovasculaire monitor via Healthstim: klein, mobiel en innovatief

Freescan is de eerste hartmonitor die rechtstreeks vanop de pols bloeddruk, hartaritmie en arteriële stijfheid kan meten. Het is tevens de eerste opblaasbandloze (cuffless) bloeddrukmeter waardoor hij volledig pijnloos is. En hij is niet alleen voor cardiologen bedoeld: iedereen kan er één in huis halen. Freescan is enorm praktisch, snel en klein. U kunt er eenvoudig zelf uw risico op een beroerte mee inschatten. En vermoedt u dat er een cardioloog aan te pas moet komen, dan zijn er systemen ingebouwd, zoals de Smart Cardio Monitoring Solution, waarmee uw arts eenvoudig via de cloud toegang heeft tot uw gegevens, in realtime.

Shop Nu

Healthy Heart Hub

De Maisense Freescan van Healthstim is een innovatief en modern apparaat waarmee u eenvoudig uw meetresultaten synchroniseert met de myFreescan-app voor smarthphone of tablet. Gebruikmakend van de recent ontwikkelde Pulseread-technologie wordt er in een korte tijdsspanne een precieze bloeddrukmeting en korte éénkanaals ecg-strook genomen. Uw cardioloog of arts kan bovendien, als u dit wenst, uw cardiale gezondheid op afstand volgen, vermits uw app gegevens met de cloud worden gesynchroniseerd. Dit systeem heet Smart Cardio Monitoring Solution (SCMS) en maakt onderdeel uit van de Maisense Healthy Heart Hub. Hiermee wordt aan artsen en cardiologen de mogelijkheid geboden om de hartconditie van hun patiënten vanop afstand te monitoren.

Patient Care System (PCS)

Bent u cardioloog of behandelaar, dan biedt Maisense tevens de PCS-technologie. Evalueer uw patiënten op eender welk moment vanop eender welke locatie. U krijgt de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan goede gezondheidszorg en om meer patiënten te begeleiden. Door middel van gebruik van de Freescan persoonlijke cardiovasculaire monitor in combinatie met de PCS-technologie kan er een Cardio Health Report worden gegenereerd aan de hand van de gemeten gegevens. Het is voor patiënten belangrijk dat zij hun cardiale toestand begrijpen en opvolgen en dat ze geïnformeerd zijn zodat ze op het juiste pad voor een betere gezondheid blijven. Healthstim helpt u deze moderne technologieën te implementeren in uw eigen praktijk als cardioloog.

Hoe gebruikt u de Maisense Freescan?

Omdat Healthstim u graag op weg helpt in het gebruik van de Maisense Freescan hebben we hier enkele instructievideo’s voor u verzameld.

Probleemoplossingen:

Download hier de app: