REVOLUTIONAIRE MEDISCHE SCREENING MET HET ROOTI RX ECG-HOLTERSYSTEEM VAN ROOTICARE.

Rooti RX holter ecg is een draagbaar toestel dat van elke hartslag - continu en vanop afstand - een éénkanaals ecg registreert. Het toestel wordt op een comfortabele manier op de borst gedragen en vermijdt zo de complexe en oncomfortabele draden van een traditioneel systeem. Healthstim levert deze revolutionaire screeningtechnologie exclusief aan de cardioloog in België. De Rooti RX holter is ingebed in het innovatieve Rooticare platform. Dit is een intelligente monitoring-oplossing: het onttrekt klinische biometrische gegevens aan het ecg-signaal en gebruikt deep-learning-inzichten afgeleid van duizenden klinische studies.

HOLTER ECG TOT WEL ZEVEN DAGEN CONTINUE MONITORING

Een langere monitoring periode leidt tot een betere diagnose. Dit is de reden waarom de Rooti Rx tot 7 dagen continu kan registreren.

INNOVATIEF DESIGN VAN HET ROOTI RX-SYSTEEM

Rooti RX werd ontwikkeld om de ervaringen van zowel de gebruiker als de cardioloog te verbeteren. Zo verhoogt het verwijderen van de electrodekabels het comfort voor de gebruiker en verbetert het tegelijkertijd het signaal voor de artsen.

ANDERE EIGENSCHAPPEN VAN DE ROOTI RX HOLTER ECG:

Nieuwe Rooti Patch
Nieuwe Rooti Patch

Voordelen van de nieuwe patch: De patch is compacter en biedt meer comfort tijdens inspanningen en slapen De nieuwe patch is compatibeler met verschillende lichaamstypes Door de diagonale plaatsing van de ecg electrodes bieden we grotere ecg's De nieuwe patch is luchtiger en biedt een groter comfort voor de patiënt

Preview modus
Preview modus

Via een app op de iPhone/iPad kan het signaal gecontroleerd worden, alvorens de registratie start. Dit vermindert het aantal slechte opnames en artefacten.

Activiteitenregistratie.
Activiteitenregistratie.

De bewegingssensor in de Rooti Rx holter ecg registreert de dagelijkse beweging van de patiënt en vult de ecg-rapporten aan met meer gedetailleerde informatie.

Activiteitsvriendelijk
Activiteitsvriendelijk

De IP58 waterresistente, draadloze wegwerppatch is discreet maar betrouwbaar en laat zelfs douchen en gemiddelde lichaamsbeweging toe.

Wifi-upload
Wifi-upload

Rooti Rx holter ecg heeft een ingebouwde wifichip die hem toestaat na de volledige registratie (max. zeven dagen) de opnames direct naar de Rooticare-database te sturen, vanaf elke locatie waar wifi aanwezig is (ziekenhuis/privépraktijk, enz.). Het hele proces wordt uiteraard uitgevoerd volgens de nieuwe GDPR-wetgeving.

Slaaprapport
Slaaprapport

De bewegingssensor in de Rooti Rx registreert ook de slaaphouding van de patiënt en maakt hiervan een slaaprapport op, waarin u ook een idee krijgt van de slaapkwaliteit en ademhaling van de patiënt.

Totale screening
Totale screening

In totaal worden niet minder dan drie rapporten gegenereerd: een cardiologisch, activiteiten- en slaaprapport.

Kostenbesparend
Kostenbesparend

Rooti Rx holter ecg is eenvoudig aan te hangen en vergt weinig voorbereiding voor en na registratie. De rapporten worden automatisch gegenereerd en gecontroleerd door ervaren holtertechnici , alvorens ze online beschikbaar worden. Dit bespaart u of uw technieker de tijd en het geld om de zeven dagen holter zelf te moeten analyseren.

Voorkamerfibrillatiedetectie
Voorkamerfibrillatiedetectie

De Rooticare analyseert automatisch alle episodes van voorkamerfibrillatie.

Eventtags
Eventtags

De patiënt kan gedurende de zeven dagen een aantal keren op de knop op het toestel drukken. Deze strips - “tags” genaamd - worden apart bijgehouden in het cardiologisch rapport.

Lichtgewicht
Lichtgewicht

Met zijn 14 gram behoort de Rooti Rx holter ecg tot de modernste en lichtste technologie-oplossingen en geeft het extra comfort aan de patiënt.

Copyright © all rights reserved.